BASERO Fine Coffee

Over


Informatie over ons product

Het "BASERO Fine Coffee" assortiment zal de meest veeleisende koffieliefhebber kunnen bekoren. De blends van "BASERO Fine Coffee" worden immers enkel met hoogkwalitatieve Arabica koffiebonen uit verschillende continenten samengesteld.

De combinatie van de zorgvuldig gebalanceerde koffiemengelingen en de trage "in house" roostering resulteert in een overheerlijke tas koffie met intense smaken. Bovendien zijn alle door "BASERO Fine Coffee" gebruikte koffiebonen "UTZ" of "Rainforest Alliance" gecertifieerd, zodat U er zeker kan van zijn dat deze op een ecologische, sociale en economische verantwoorde manier werden geteeld, verwerkt en verkocht.

Een blend met pit en body of liever een delicate grand cru? "BASERO Fine Coffee" biedt voor elk wat wils, van de standaard koffieblends tot seizoensafhankelijke "single origine" of "single estate" koffies…

Bezoek onze webshop en geniet mee.

 

PRIVATE LABEL

U wenst gepersonaliseerde koffie- en/of theeblends te verkopen onder Uw eigen naam?

Voor grotere bestellingen kunnen wij volledig maatwerk leveren, van een exclusieve koffie en/of theeblend afgestemd op Uw eigen smaak tot verpakking met Uw naam en logo.

Wij denken graag met U mee in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact.